...

Гумові конвеєрні стрічки від виробника – якість, продуктивність, низькі ціни

Гумові конвеєрні стрічки є частиною сучасних технологічних ліній на виробничих підприємствах. Серед багатьох переваг гумових конвеєрних стрічок – ефективність за рахунок безперервної роботи і обробки великих обсягів вантажів. Пропоновані моделі дозволяють транспортувати вантажі з високою швидкістю і малою рушійною силою. Стрічкові конвеєри з гумовою стрічкою можуть працювати цілодобово і ідеально підходять для місць, де важливо уникнути простоїв виробництва.

У компанії “УКРПРОМСЕРВІС” можна замовити виготовлення конвеєрної стрічки в Дніпрі в будь-яких обсягах.

Гумові конвеєрні стрічки зазвичай використовуються в помірних і важких умовах праці. Є багато видів стрічок. Вони використовуються для перевезення різних вантажів і продуктів.

Конвеєрна стрічка гумотканинна складається з різної гуми, гумових сплавів з тканинним армуванням. Тип і товщина сплаву відрізняються залежно від типу використання.

Додаткові характеристики гумових стрічок в залежності від області застосування:

  • стійкість до високих температур;
  • антистатичність;
  • для харчових продуктів;
  • не підтримує горіння;
  • стійкість до масел і жирів;
  • стійкість до хімічних речовин;
  • стійкість до низьких температур.

rezinovye konvejernye enty 94900327

Можливі кілька варіантів застосування:

  • Стрічки з герметизованими краями зі спеціальним гумовим складом, який знижує знос конвеєрної конструкції і захищає ремінь від впливу навколишнього середовища. Стрічка з відкритими краями дешевше, а також безпечна і досить міцна. Використання гладких гумових конвеєрних стрічок обмежене транспортним кутом (він може становити 18-20 градусів). Якщо транспортний кут більше зазначеного, ми рекомендуємо використовувати опору в конструкції для утримання транспортується продукту.
  • Стрічки з гумовим краєм. Стрічки для перевезення вантажу під кутом з «шевроном», а також мають гофровані краї для кращого зчеплення. Висота бортика – від 40 мм до 400 мм.армування тканиною іноді використовується для перевезення більш важких вантажів.
  • Ребристі стрічки. Якщо необхідно транспортувати вироби під кутом 45 градусів, то необхідно використовувати рифлені гумові стрічки. Всі ці типи стрічок мають протекторний тип, невеликий коефіцієнт подовження під навантаженням. Одне з головних переваг – можливість використовувати там, де раніше була гладка Гумова стрічка. Єдиний елемент, який слід замінити, – це пристрій для очищення. Гофрована конвеєрна стрічка має ті ж властивості, що і гладка – вулканізаційні і механічні.
Категория: Обзор

Вам могло бы понравиться:

Трансформаторная подстанция: ключевое звено в энергетической инфраструктуре Трансформаторная подстанция: ключевое звено в энергетической инфраструктуре
Як називається слюсарний стіл? Як називається слюсарний стіл?
Особливості використання гумової плитки в ландшафтному дизайні Особливості використання гумової плитки в ландшафтному дизайні
Акриловая живопись на стенах: полное руководство для начинающих и профессионалов Акриловая живопись на стенах: полное руководство для начинающих и профессионалов

Оставить коментарий

Добавить коментарий

© 2020 vd.net.ua. VD.NET.UA - Портал по строительству и ремонту.
Яндекс.Метрика