...

Приточно-витяжні установки – інноваційні рішення для вентиляції

Основним елементом кожної системи механічної вентиляції є так звана припливно-витяжна установка, яка є одним з пристроїв, що забезпечують обмін і обробку повітря (стиснення, фільтрація, нагрів, охолодження, зволоження, осушення повітря), що розподіляється через систему вентиляції. будівлі або його частин.

Припливно-витяжні установки можуть використовуватися як в установках для приватних будинків або невеликих господарських будівель, так і у великих офісних, комерційних або виробничих приміщеннях. На офіційному сайті компанії Ліка-Комфорт можна більш детально ознайомитися з великим вибором систем вентиляції, кондиціонування та енергозбереження, а також скористатися вигідними пропозиціями. Приточно-витяжна вентиляція в залежності від області застосування і технічних параметрів може мати саму різну конструкцію.

bez nazvaniya 3

Залежно від використання за призначенням, припливно-витяжні установки оснащуються наступними функціональними блоками:

  • Секція припливного або витяжного вентилятора.
  • Основними елементами агрегатів є вентилятори, що встановлюються в припливної і витяжної секціях. Вентилятори розрізняються по ККД, компресії і рівню шуму. Вентилятори з електронно-комутованими двигунами, які споживають менше енергії, ніж традиційні конструкції, стають стандартом. До переваг вентиляторів можна віднести безступінчате регулювання швидкості і, отже, плавне управління вентиляційними установками.

Забруднення повітря в приміщенні-часта причина таких проблем зі здоров’ям, як астма, головні болі або запаморочення в приміщенні. Система вентиляції Samsung з рекуперацією тепла (ERV) Plus забезпечує свіже і здорове зовнішнє повітря, зводячи до мінімуму втрати енергії і забезпечуючи найвищу ефективність. Інтелектуальна структура пристрою включає рішення, спеціально розроблені для забезпечення ідеальної вентиляції та ефективної роботи.

Припливно-витяжні установки відрізняються функцією рекуперації тепла, завдяки якій тепло рекуперується з припливного повітря і передається для нагріву нагнітається повітря. Завдяки цьому ми можемо насолоджуватися чистим і свіжим повітрям, не турбуючись про витрати, пов’язані з його постійним підігрівом, так що в приміщенні підтримується постійна задана температура. Додатковою перевагою припливно-витяжної установки є її безшумна робота, яка не впливає на комфорт використання приміщення.

Категория: Обзор

Вам могло бы понравиться:

Як називається слюсарний стіл? Як називається слюсарний стіл?
Особливості використання гумової плитки в ландшафтному дизайні Особливості використання гумової плитки в ландшафтному дизайні
Акриловая живопись на стенах: полное руководство для начинающих и профессионалов Акриловая живопись на стенах: полное руководство для начинающих и профессионалов
Кредитный калькулятор Кредитный калькулятор

Оставить коментарий

Добавить коментарий

© 2020 vd.net.ua. VD.NET.UA - Портал по строительству и ремонту.
Яндекс.Метрика