...

Стильні фотошпалери для дому

Багато декоратори рекомендують використовувати фотошпалери, тому що з їх допомогою можна легко персоналізувати кімнату і надати їй цікавий характер, що в даний час хвилює багатьох. Крім того, фотошпалери можна встановити самостійно, тому ви легко перетворите свою квартиру без участі сторонніх бригад!

На офіційному сайті https://vashinterier.ua/catalog/fotoshpalery/ мережі салонів декору «Ваш інтер’єр» можна більш детально ознайомитися з великим асортиментом фотошпалер і скористатися вигідними пропозиціями. Ціни вигідні всім!

24106 17

Переваги фотошпалер

Величезний вибір і надзвичайна різноманітність дизайнів, пропонованих виробниками фотошпалер, завдяки яким кожен може знайти для себе ідеальне прикраса для стін. З їх допомогою можна реалізувати практично всі ідеї облаштування, пов’язані з обробкою стін.

Друга перевага – це оптичне збільшення простору, якщо фотошпалери правильно підібрані, вони можуть створити враження більшої площі навіть в самій маленькій кімнаті. Такий ефект буде досягнутий за рахунок використання геометричних візерунків.

Ще однією перевагою є їх оригінальність, адже кожен може вибрати будь-який малюнок в своєму інтер’єрі. Найпопулярніша графіка включає столиці світу, чорно-білі фотографії, мінімалістичні колажі або пейзажі, натхненні природою.

fotooboi interior1

Фотошпалери – види

На ринку представлені три основних типи фотошпалер: надруковані на поліефірної тканини або папері, вінілі і латексі. У кожного з них є свої переваги і недоліки, з якими слід ознайомитися перед вибором. Не всі з них підходять, наприклад, для кухні або ванної, а для деяких може знадобитися допомога іншої людини (або навіть залучення фахівців).

Вінілові фотошпалери можуть проводитися додатково з ламінатом і флісовою основою. Ламінат захищає відбиток від пошкоджень (стирання, хімічні речовини, пошкодження при пранні), флісова основа зміцнює його (збільшує товщину), а значить, його можна наносити навіть на нерівні стіни.

Латексні фотошпалери відносно міцні і довговічні, а при правильній поклейці вони будуть прикрашати квартиру довгі роки.

Категория: Обзор

Вам могло бы понравиться:

Де можна запропонувати послуги? Де можна запропонувати послуги?
Какая раковина практичнее для ванной комнаты? Какая раковина практичнее для ванной комнаты?
Блефаропластика. Варианты и техника операций Блефаропластика. Варианты и техника операций
Где лучше Шопиться в Абу-Даби? Где лучше Шопиться в Абу-Даби?

Оставить коментарий

Добавить коментарий

© 2020 vd.net.ua. VD.NET.UA - Портал по строительству и ремонту.
Яндекс.Метрика