...

Характеристики та переваги циркуляційного насоса для опалення

 

Основне завдання циркуляційного насоса – змусити рідину циркулювати в опалювальних системах. Примус до цього переміщення дозволяє використовувати труби меншого діаметру і полегшити їх розподіл. Тому циркуляційні насоси-незамінний елемент сучасної системи опалення.

Варто відзначити, що циркуляційні насоси для опалення встановлюються не тільки в нових установках. Їх також можна використовувати для модернізації та поліпшення існуючих систем опалення без необхідності змінювати всю установку. На офіційному сайті інтернет магазину опалення та водопостачання TEPLOTEP можна більш детально ознайомитися великим асортиментом даної продукції і скористатися вигідними пропозиціями.

циркуляционные-насосы
Циркуляційний насос дозволяє більш гнучко розширювати систему опалення, використовуючи термостатичні клапани і, таким чином, забезпечує нескладний і дешевий локальний контроль температури в приміщеннях будівлі.

Сучасні конструкції насосів з високою енергоефективністю забезпечують безшумну роботу, не вимагають обслуговування в сезон і при правильній експлуатації надійно працюють довгі роки.

Циркуляційні насоси – це відчуття теплового комфорту при мінімальних експлуатаційних витратах.

В інтернет магазині TEPLOTEP представлені насоси багатьох відомих виробників. Найпоширеніші типи насосів – з мокрим ротором, які відрізняються тихою роботою, низьким енергоспоживанням і відносно тривалим терміном служби.

Циркуляційні насоси повинні відповідати гідравлічним вимогам певної установки. Їх вибирають в залежності від витрати води, що перекачується і висоти підйому. Циркуляційний насос, що працює разом з термостатичним клапаном, знижує нагрів до мінімуму, використовуючи тепло від інших пристроїв і зовнішніх факторів, наприклад, інсоляції.

cirkulyacionnye-nasosy-dlya-sistem-otopleniya

Циркуляційні насоси сумісні з більшістю нових котлів, призначених для центрального опалення. Крім того, сучасні насоси оснащені так званим інвертором, який автоматично регулює швидкість обертання в залежності від вимог даної системи опалення.

Категория: Техника и продукция

Вам могло бы понравиться:

Збільшення трафіку сьогодні: як «Site Ok‎» допомагає аналізувати ключові позиції Збільшення трафіку сьогодні: як «Site Ok‎» допомагає аналізувати ключові позиції
Как современные технологии помогают в перевозке стройматериалов? Как современные технологии помогают в перевозке стройматериалов?
📚 Преимущества чтения книг онлайн бесплатно: исследование волшебного мира слов 📚 Преимущества чтения книг онлайн бесплатно: исследование волшебного мира слов
Плитка мозаика — особенности, нюансы укладки, виды и типы в ассортименте интернет-магазина «KeramaMix» Плитка мозаика — особенности, нюансы укладки, виды и типы в ассортименте интернет-магазина «KeramaMix»
© 2020 vd.net.ua. VD.NET.UA - Портал по строительству и ремонту.
Яндекс.Метрика